2008

Turneella oltiin

Vaahtopäivien Välipäiväturnee on jälleen tämän vuoden osalta suoritettu. 19 kappaletta Vaahtopäitä kokoontui alkajaisiksi Hakametsän halliin paikallispelin merkeissä.

vaahtopaathallissa.jpg

19 Vaahtopäätä Hakametsässä. Kuva: Mika Kankaanpää.

Paikan päällä meille selvisi se karmea tosiasia, että jäseneksi hyväksynnän yhteydessä ei ole tullut udelluksi jääkiekkovakaumusta. Näin ollen seuraamme on eksynyt myös muutama Ilveksen kannattaja! Toinen karmea tosiasia on se, että Tappara otti kuokkaansa Ilvekseltä luvuin 2 - 4. No, se siitä.

Ennen peliä Juti kertoi meille joukkueen kuulumisia. Juti-Suomi-sanakirja unohtui kaikilta kotiin, mutta kielimiehinä ymmärsimme kuitenkin suurimman osan sanomasta.

tappijajuti.jpg

 Tappi (vas.), Pizza Slice ja Juti.

Pelin jälkeen emme suunnanetkaan Jäähoviin, vaan hyppäsimme irkkubaari Pub Pikilinnan bussiin...


 

Välipäiväturnee 2008

Vuoden 2008 Välipäiväturnee toteutetaan lauantaina 27.12. Vaahtopäät suuntaavat turneen alkajaisiksi Tampereen Hakametsään, Tappara-Ilves -paikalliskamppailuun. Peli on Nelosen Kuukauden peli, joten Vaahtopäät voit mahdollisesti bongata myös TV-ruudulta. Suora lähetys ottelusta alkaa klo 17.00. Ennen peliä tapaamme myös Jutin - sanakirjat mukaan!

Hakametsässä on tarkoitus tutustua jäähallin ravintoloiden olutvalikoimaan ja pelin jälkeen turnee aloittaa kierroksen Ville Niemisen Jäähovista.

Turneeseen osallistuville on luvassa rintaan perinteinen Välipäiväturnee-merkki.rintanappi08.jpg

 


 

kuusi.jpg

 Joulurauhaa...

Olutseura Viholan Vaahtopäät toivottaa kaikille ystävilleen Oikein Rauhaisaa Joulua ja Ratkiriemukasta Uutta Vuotta 2009!

Mikäli joulukuusesi on vielä hankkimatta, suosittelemme harkitsemaan myös seuraavaa vaihtoehtoa - meillä on kaikilla tällainen, joillain jopa kaksi...

Katso tästä vaihtoehtokuusi!

Että mitäkös sen kinkun kanssa sitten nautitaan? Se on ihan sikavaikea juttu ja pitkälti makuasia, mutta Iltalehden raati on laatinut jonkinmoisen opastuksen tähänkin.

Katso Iltalehden jouluolut-testin tulokset! (pdf)

 


 Vaahtopäät olutkummeiksi

Nokian Panimo on kutsunut Vaahtopäät uuden Keisari-olutperheensä kummeiksi. Kummit kävivät maistelemassa "lapsiaan" 10.12.2008.

Maisteltavina olivat kolme, ensi vuoden alussa myyntiin tulevaa, uutta Keisari-tuotetta, Lager, Munchener ja Dark. Kelpo oluita kaikki. Olemme ylpeitä uusista tuotteista ja siitä, että ne tulevat nimenomaan oman kotikaupungin panimosta.

Myös tölkit ovat saaneet uuden upean ulkoasun. Myös silmä lepää makuhermojen lisäksi näitä nauttiessa.

keisarit.jpg

 Kuvassa Munchener-tölkit matkalla täytettäväksi.

Maistelutilaisuuden yhteydessä Vaahtopäät luovuttivat myös kummilusikan oluiden isille ja äideille.

lusikka.jpg Varatappi Timo Salonen ja tappi Hannu Halme luovuttivat kummilusikan Nokian Panimon edustajille, toimitusjohtaja Matti Heikkilälle ja panimomestari Riitta Sulkamalle.

Olutseura Viholan Vaahtopäät kiittää Nokian Panimoa tästä suuresta, meille osoitetusta kunniasta toimia uuden olutperheen kummeina.

Toivotamme onnea ja menestystä uusien tuotteiden kera!

Lupaamme myös toimia kaikin mahdollisin tavoin kummilapsemme menestyksen eteen.