Toiminta

Kokoonnumme jokaisen kuukauden viimeisenä perjantaina. Kuukausikokouksissa mölinän määrää kontrolloi Tappi. Varatappi yrittää pysyä kärryillä ja tekee epämääräisiä merkintöjä illan tapahtumista lokikirjaan.

Vuosikokouksemme on aina tammikuussa. Silloin valitaan Vuoden Vaahtopää, sekä pidetään Vuoden Pekko -kisa. Vuosikokous valitsee myös seuraavan vuoden Varatapin. Vuoden Varatapin pestin jälkeen pääsee Tapiksi.

Kerran vuodessa järjestämme Viholav Vestarit, kunnon olutjuhlat, joista ei hauskanpitoa puutu.

Viikkoa ennen juhannusta vietämme Pikkujuhannusta. Suomalaisen järvimaiseman siivittämänä valmistamme hyvää ruokaa ja nautimme siitä. Testaamme kesäoluet, saunomme ja kisailemme.

Ainoastaan olut ei käy, myös me käymme, nimittäin Kesäretkellä. Tämä tapahtuu yleensä kesän taittuessa orastavaan syksyyn, siinä elokuun paikkeilla. Varsinkin menomatkat ovat jääneet lähtemättömäsi mieliimme.

Yksi traditioistamme on Välipäiväturnee. Se tarkoittaa sitä, että jonain joulun ja uudenvuoden välipäivänä matkaamme junalla Tampereelle ja tarkastamme kaupungin pubien kantavierreväkevyyden kunnon kierroksella. Viime vuoden turnaalla lanseerattiin Välipäiväturnee-rintanappi, joka luovutetaan vuosittain vain turneelle osallistuneille.


rintanappi.jpg

 

 

 

 

 

 

Seuran yhteydessä toimii myös Otto Vaahtopää Muistorahasto. Se on vuosien varrella mm. jakanut nestemäisiä stipendejä olutkulttuurin tutkimukseen, sekä järjestänyt Oodi oluelle -olutrunokilpailun. Palkitut runot voit lukea täältä

Lisää Otto Vaahtopää Muistorahastosta täältä

Kaikenlaista muutakin ihmeellistä on vuosien varrella harrastettu. Ulkomaita myöten on käyty ohrajuomaa maistelemassa, pilkkikisoihin Virossa osallistuttu, alppihiihtokisat järjestetty, pubeja (+ yksi sauna) tarkastettu ja niihin diplomit jätetty, Suomen kesässä retkeilty ja tietysti Miesten Kolmosella edetty.

Eli teemme kaikkea, mitä nyt miesjoukko pienissä päissään voi ikinä keksiä!