VUOSI 2013


Välipäiväturnee

Vaahtopäiden vuosi 2013 päättyi perjantaina 27.12. Välipäiväturneeseen Tampereella. Tänä vuonna meno oli sen verran kosteaa, että sateenvarjojakin tarvittiin.

wp_20131227_007.jpg
 Kosteaa menoa!
rintanappi2013.jpg
 Vuoden 2013 rintanappi näyttää tältä.


Kesäretki

Kesäretkemme suuntautui lauantaina 27.7. pääkaupunkiin , jossa järjestettiin Suuret Oluet - Pienet Panimot 2013 -tapahtua. Alla olevassa videossa kuvamateriaalia matkalta.


Pikkujuhannus

Vaahtopäiden perinteistä pikkujuhannusta vietettiin perinteisin menoin perinteisessä Nokian Nupulassa perinteisenä pikkujuhannuspäivänä 15.6. Saatamme perinteisesti laittaa tilaisuudesta perinteisen kuvankin, jos sellainen löytyy. Perinteisesti ne ovat hukassa!


Vuoden Vaahtopää 2012

Olutseura Viholan Vaahtopäät palkitsi perjantaina 22.3. Vuoden Vaahtopää 2012 -palkinnolla tietokirjailija ja yhteisökouluttaja Lari Junkkarin.

Junkkari on kirjoittanut kirjan Olut ja elämisen taito. Kirjassaan innokas olutharrastaja vie mukanaan hyvien oluiden maailmaan, sekä elämiseen liittyvien peruskysymysten äärelle.

Teksteissään Junkkari liikkuu tamperelaisissa olutravintoloissa, sekä pohtii oluen olemusta ja ihmisen sisintä, yhteiskuntaa unohtamatta. Entisenä pappina hän luo myös katsauksen nykykirkon ja oluen suhteeseen. Lisäksi opus avaa mielenkiintoisen näkökulman alkoholipoliittiseen keskusteluumme.

”Jos otat ihmiskunnalta pois yhteisten oluthetkien rikkauden, otat pois jotain korvaamattoman tärkeää!”, Junkkari kirjoittaa kirjan esipuheessa.

lari_junkkari.png
 Lari Junkkari kävi lunastamassa palkinnon Nokialla.



Vaahtopäät Nokian Panimolla

Keisari-olutperheen kummeina Vaahtopäät kävivät 21.3. Nokian Panimolla maistelemassa tuoteperheen kahta uutta jäsentä, Tummaa Luomu-lageria ja 66 American Pale Alea. Panimomestari Riitta Sulkama ja toimitusjohtaja Matti Heikkilä kertoivat uusista oluista ja maistattivat niitä Vaahtopäillä. Matti Heikkilä luovutti lisäksi Vaahtopäille Nokian Panimon viirin.

Lue Tamperelaisen juttu vierailusta

tappijamatti2.jpg
 Tappi vastaanotti viirin Matilta.
vaahtopaat.jpg
 Vaahtopäät, Matti ja Riitta panimolla.


Olutmpialaiset

Vuoden 2013 perinteiset Vaahtopäiden Olutmpialaiset kisailtiin Nokian Nupulassa lauantaina 9.3. Videoilta voit katsoa tunnelmapaloja paikan päältä!


Vuosikokous 2013

Vaahtopäiden vuosikokous pidettiin perjantaina 18.1.2013 Nokian Keilaamon kabinetissa. Uutena tappina aloitti Jarmo ja varatapiksi valittiin Pekka.

Vuoden Vaahtopää -ehdokkaat olivat:

  • Jani Vilpas
  • Lari Junkkari
  • Pertti Jarla
  • Nokian Panimo
  • Teuvo Hakkarainen
  • Tauski Peltonen

Tiedon voittajasta julkaisemme myöhemmin.

Vuoden Pekko -kisa oli taas tiukka ja parhaiten Hannun kysymyksistä selvisi Olli, hän on siis onnellinen mäyrän haltija kuluvan vuoden ajan!

jarmo.jpg
 Jarmo on Vaahtopäiden tappi vuonna 2013.
pekko2013.jpg
 Hannu luovutti mäyrän Ollille, Vuoden Pekolle 2013.