Ajankohtaista

Keilasarja 2023-2024

Vaahtopäiden keilasarja 2023-2024 vieriteltiin loppuun toukokuun alussa. Voittajaksi selviytyi joukkue nimeltä Vähä Ohi. Voittajajoukkueessa keilasivat Tommi, Sami, Pulu ja Köpi. Onnittelut voittajille!

Keilaajat_kaudella.jpg
 Keilaajat koolla kauden päätöksessä.


Vuosikokous

Vaahtopäiden toiminnan 30. juhlavuosi 2024 polkaistiin käyntiin vuosikokouksella Nokian Pepper-ravintolassa torstaina (!) 25.1.2024. Uudeksi Tapiksi valittiin Anders, jota voinemmekin nimittää tuplatapiksi, koska hän on tappina jo toista kertaa! Varatapiksi valittiin Juha S. Pekko-kisan voiton ja -palkinnon kahmaisi tietämyksellään Mikke. Vuoden Vaahtopää jäi tällä kertaa valitsematta, koska ehdokkaita ei ollut.

Anders_2.jpg
 Anders toimii tappina vuonna 2024.
My_new_design_5_1.jpg
 Varatappina toimii Juha S.
Vuoden_Pekko_2024.jpg
 Vuoden Pekko on Mikke.


Kiakkoretki Nokia Arenaan

Lauantaina 17.2. Vaahtopäiden joukko suuntasi Tampereelle Nokia Arenaan. Luvassa oli Liiga-taisto Tampereen ja pääkaupungin välillä, eli Tappara-HIFK. Alkumaljat tarjosi Sourun Salakapakka ja äänijänteet aukesivatkin siinä määrin, että kannustus oli kovaa ja Stadin ylpeys kaatui lukemin 4-3. Matkalla eksyttiin myös kansanravintola Tuoppiin Pyynikintorille. Alla kuvatunnelmia retkeltä.

Nokia_Arena.jpeg Nokia_Arena2.jpeg
Ylakatsomosta.jpeg Tuoppi.jpeg

Olutseura Viholan Vaahtopäät 30 v. 1.3.2024

Seuran mittariin värähti perjantaina 1.3.2024 30 vuotta. Mukana toiminnassa on edelleenkin 3 seuran perustajajäsentä. Alla heidän onnentoivotuksensa juhlvalle seuralle.

onnittelut_30_v..jpeg
 Perustajajäsenet onnittelevat!